Vores heste


Merlin

Irish Cob 0 år

Merlin er 3'er pony med det fineste overskæg. Han bliver brugt til både ridefysioterapi, nybegyndere og øvede. Han har et stabilt tøffetempo. Han er sød at springe på, men kan være lidt til den dovne side.

Lady Hawk

Dansk Varmblod 26 år

Lady Hawk er en hoppe og måler ca. 165 cm. Trods hendes alder er hun stadig en frisk dame. Hun har i hendes yngre dage startet op til MB. Hun elsker stadig at springe og gerne med fart på og er ikke bange for en lang afstand. Hun er sød i stalden og til dressur. Hun kan rides både af begyndere og øvet.

Jack

0 år

Jack er vallak og en robust lille hest. Han er sød og mild og gør altid sit bedste. Der er ingen spillopper i ham, hvorfor han også bliver brugt til ridefysioterapi. Jack er også glad for at springe. Jack kan rides både af begyndere og øvet.

Fanta

Dansk Sports Pony (DSP) 20 år

Fanta er en lille 1'er pony hoppe. Hun er meget kærlig og nyder at blive nusset i boksen. Hun trives bedst med at tøffe bag andre til undervisning. Hun er derfor rigtig god til begyndere.

Millie

Dansk Varmblod 30 år

Millie er staldens alders repræsentant. Hun går derfor heller ikke så mange timer længere. Hun er meget rolig og med rolige bevægelser, hvorfor hun er rigtig god til den lille forsigtige rytter. Hun sørger altid for at passe godt på hendes rytter.

Camaro

Dansk Varmblod 9 år

Camaro er en mindre vallak på omkring 160 cm. Han har været eget af Stald Kejlberg siden føl. Han er halvbror til Calle - De har samme far. Camaro er en virkelig skøn og meget alsidig hest. Han bliver brugt til ridefysioterapi, dressur og spring. Selvom han er den sødeste hest, er der også nogle dage gemt en lille gadedreng i ham.

Flintdales Elvis

New Forrest 24 år

Elvis er en max kat. 1 vallak og samtidig en ældre herre. Elvis er en skøn pony, men der er ikke så meget gang i ham længere. Han er meget rolig og egner sig derfor til den forsigtige rytter. Grundet hans alder springer han ikke længere, men har tidligere gået op til LA.

Hardplayer NBB

Dansk Varmblod 10 år

Hardplayer er omkring 170 cm. Hun er en meget alsidig hest. Hun udviser stor forsigtighed i springning. Hardplayer er frisk fremadsøgende og har et godt temperament. Hun egner sig til øvede ryttere.

Optimist

Blanding 23 år

Højde: ca. 134 cm Optimist er sød og rar i al omgang. Han kan godt se noget sur ud i boksen, men når han er ude på staldgangen er han bare en ven. Man skal ikke tage fejl af hans alder. Optimist har været rideskolepony på flere rideskoler og hjulpet rigtig mange igang med ridningen Optimist bliver også brugt i vores ridefysioterapi – ja også til de, der rider selv. Vi kalder ham også nogle gange for Store Max. For han minder så meget om en af vores 3er ponyer, som var på rideskolen i mange år – han hed Max

Plet

Blanding 5 år

Plet er en 2'er pony hoppe på 135 cm. Hun er aktuelt fuldtidsudlejet. Plet knytter sig meget til hendes faste ryttere og er ikke interesseret i kontakt fra andre. Plet er sød og frisk under ridning og udviser god kapacitet i spring.

Carlo

Spansk sportspony 9 år

Carlo er en 1'er pony vallak. Carlo er sød under opsadling, men vil helst ikke kæles for, når han står i hans boks. Carlo mangler lidt styrke og balance, men han kan gå rigtig flot dressur. Ligeledes springer han med godt overskud.

Calle

Dansk Varmblod 9 år

Calle er privatejet men lånt ud til rideskolen. Han er omkring 170 cm. Calle er søn af Mercedes. Calle har stort rygsving og en stor svævende galop. Han viser god kapacitet både indenfor spring og dressur. Han rides primært af øvede ryttere.

Chania NBB

Dansk Varmblod 5 år

I daglig tale kaldt "Cranja". Hun er en lille hest, som Stald Kejlberg selv har avlet. Hun er sød og mild i al omgang, men grundet hendes unge alder, har hun brug for en øvet rytter.

Mercedes

Baden Wuttemberger 24 år

Mercedes er ca. 165 cm. Hun er en frisk fremadgående hest, men du kan være sikker på, at hun aldrig laver ballade. Hun har tidligere sprunget og startet dressur på LA-niveau. Mercedes er ikke det største nussehoved i stalden, men hun siger aldrig nej tak til en godbid. Hun er bundstabil og egner sig derfor både til begyndere som øvet.

Clarissa

Connemare 14 år

Clarissa er en 1'er pony, som ankom til os juli 2023, hvorfor vi i gang med at lære hende at kende. Vores umiddelbare indtryk er, at hun er sød og mild i al håndtering. Hun er sød at ride, men mangler lidt kondition og styrke.

Athene

Dansk Varmblod 0 år

Athene er en skøn hoppe på omkring 160 cm. Hun er meget rolig og blid. Hun meget afbalanceret og let ridelig, hvorfor hun særligt er et stort hit ved vores begynder-ryttere.

Cobra

Dansk Varmblod 10 år

Cobra er en vallak på omkring 168 cm. Cobra er ikke den mest snaksaglige i stalden, men er en fantastisk ridehest, som elsker at blive aktiveret. Han bliver brugt til enkelte ridefysioterapi timer, men ellers bliver han mest brugt til vores øvet ryttere. Han er super amatørhest, som udmærker sig rigtig godt i både dressur og spring. Han er meget ridelig, nervefast og god til at tænke selv.

Frey

13 år

Frey er max kat. 3 pony med god fylde. Han er meget sød og mild. Du kan være helt tryg ved at sende selv de små børn ind i boksen til ham - han er forsigtig og rolig.

Cooper

19 år

Cooper er en stor robust 1'er vallak. Han ankom til os i august 2023, hvorfor vi først er i gang med at lære ham rigtigt at kende.

Aske

0 år

Aske er en lille vallak på omkring 155 cm. Han er meget mild og sød i al omgang. Under ridning er han mere sensitiv og søger selv nemt til biddet. Han er også god til at springe og søger selv på springene.

Dakota

6 år

Dakota er en fantastisk 3'er pony på omkring 127 cm. Hun er let fremadsøgende, men kan både gå med nybegyndere og øvet. Dakota har kæmpe potentiale indenfor spring og er dygtig til at hjælpe hendes ryttere godt på vej.

Lukas

0 år

Lukas er en sød hest, som til gengæld kan være lidt fræk på stald og fold. Han bliver udelukkende brugt til vores ridefysioterapi.

Freya

Islænder 0 år

Freja er vores islænder hoppe, som går i løsdrift. Hun bliver kun brugt til vores ridefysioterapi.

Thor

0 år

Thor bliver kun brugt til vores ridefysioterapi. Han er en skøn robust vallak.

Arthur

Belgier 0 år

Arthur er rideskolens kæmpe. Men han er ligeså mild, som han er stor. Han bliver udelukkende brugt til ridefysioterapi.