Vores heste


Merlin

Irish Cob 14 år

Merlin er 3'er pony med det fineste overskæg. Han bliver brugt til både ridefysioterapi, nybegyndere og øvede. Han har et stabilt tøffetempo. Han er sød at springe på, men kan være lidt til den dovne side.

Jack

11 år

Jack er vallak og en robust lille hest. Han er sød og mild og gør altid sit bedste. Der er ingen spillopper i ham, hvorfor han også bliver brugt til ridefysioterapi. Jack er også glad for at springe. Jack kan rides både af begyndere og øvet.

Fanta

Dansk Sports Pony (DSP) 21 år

Fanta er en fin 2'er pony hoppe. Hun er meget kærlig og nyder at blive nusset i boksen. Hun trives bedst med at tøffe bag andre til undervisning. Hun er derfor rigtig god til begyndere.

Millie

Dansk Varmblod 30 år

Millie er staldens alders repræsentant. Hun går derfor heller ikke så mange timer længere. Hun er meget rolig og med rolige bevægelser, hvorfor hun er rigtig god til den lille forsigtige rytter. Hun sørger altid for at passe godt på hendes rytter.

Camaro

Dansk Varmblod 10 år

Camaro er en mindre vallak på omkring 160 cm. Han har været eget af Stald Kejlberg siden føl. Han er halvbror til Calle - De har samme far. Camaro er en virkelig skøn og meget alsidig hest. Han bliver brugt til ridefysioterapi, dressur og spring. Selvom han er den sødeste hest, er der også nogle dage gemt en lille gadedreng i ham.

Flintdales Elvis

New Forrest 24 år

Elvis er en max kat. 1 vallak og samtidig en ældre herre. Elvis er en skøn pony, men der er ikke så meget gang i ham længere. Han er meget rolig og egner sig derfor til den forsigtige rytter. Grundet hans alder springer han ikke længere, men har tidligere gået op til LA.

Ruccola

Dansk Varmblod 17 år

Vi kalder hende Salatpigen i daglig tale. Hun er omkring 170 cm høj og ud af en dressurafstamning. Hun har derfor også nogle gode og behagelige gangarter. Hun er rigtig sød i al omgang og kan rides af de fleste. Hun synes det er sjovt at springe, selvom det ikke er hendes spidskompetence.

Hardplayer NBB

Dansk Varmblod 10 år

Hardplayer er omkring 170 cm. Hun er en meget alsidig hest. Hun udviser stor forsigtighed i springning. Hardplayer er frisk fremadsøgende og har et godt temperament. Hun egner sig til øvede ryttere.

Optimist

Blanding 24 år

Højde: ca. 134 cm Optimist er sød og rar i al omgang. Han kan godt se noget sur ud i boksen, men når han er ude på staldgangen er han bare en ven. Man skal ikke tage fejl af hans alder. Optimist har været rideskolepony på flere rideskoler og hjulpet rigtig mange igang med ridningen Optimist bliver også brugt i vores ridefysioterapi – ja også til de, der rider selv. Vi kalder ham også nogle gange for Store Max. For han minder så meget om en af vores 3er ponyer, som var på rideskolen i mange år – han hed Max

Cadillac

Dansk Varmblod 10 år

Kaldes for Calle. Calle er privatejet men lånt ud til rideskolen. Han er omkring 171 cm. Calle er søn af Mercedes. Calle har stort rygsving og en stor svævende galop. Han viser god kapacitet både indenfor spring og dressur. Han rides primært af øvede ryttere.

Mercedes

Baden Wuttemberger 25 år

Mercedes er ca. 165 cm. Hun er en frisk fremadgående hest, men du kan være sikker på, at hun aldrig laver ballade. Hun har tidligere sprunget og startet dressur på LA-niveau. Mercedes er ikke det største nussehoved i stalden, men hun siger aldrig nej tak til en godbid. Hun er bundstabil og egner sig derfor både til begyndere som øvet.

Clarissa

Connemare 14 år

Clarissa er en 1'er pony. Hun er super sød og mild af sind. Hun er let ridelig og god til at skabe tryghed hos hendes ryttere. Hun bliver både brugt til nybegynder og øvet ryttere.

Hot Cassia P

Dansk Varmblod 16 år

I daglig tale: Guldpigen. Hun er nemlig en kåret guldmedalje hoppe. Hun har primært været blevet brugt som avlshest, men har genoptaget hendes ridekarrierer. Hun er sød som dagen er lang og elsker at blive nusset. Hun elsker at ride og kan være meget frisk og fremadsøgende. Særligt under springning kan hun være meget ivrig, dog laver hun sjældent ballade.

Athene

Dansk Varmblod 25 år

Athene er en skøn hoppe på omkring 160 cm. Hun er meget rolig og blid. Hun meget afbalanceret og let ridelig, hvorfor hun særligt er et stort hit ved vores begynder-ryttere.

Frey

14 år

Frey er max kat. 3 pony med god fylde. Han er meget sød og mild. Du kan være helt tryg ved at sende selv de små børn ind i boksen til ham - han er forsigtig og rolig.

Cooper

20 år

Cooper er en stor robust 1'er vallak. Cooper er sød og nervefast. Han er fremadsøgende og kan forekomme lidt stærk. Han egner sig derfor bedst til den øvet rytter.

Aske

12 år

Aske er en lille vallak på omkring 155 cm. Han er meget mild og sød i al omgang. Under ridning er han mere sensitiv og søger selv nemt til biddet. Han er også god til at springe og søger selv på springene.

Dakota

8 år

Dakota er en fantastisk 3'er pony på 128 cm. Hun er let fremadsøgende, men kan både gå med nybegyndere og øvet. Dakota har kæmpe potentiale indenfor spring og er dygtig til at hjælpe hendes ryttere godt på vej. Dakota er aktuelt fuldtidsudlejet.

Plet

Blanding 6 år

Plet er en 2'er pony hoppe på 135 cm. Hun er aktuelt fuldtidsudlejet. Plet knytter sig meget til hendes faste ryttere og er ikke interesseret i kontakt fra andre. Plet er sød og frisk under ridning og udviser god kapacitet i spring.

Caramelo

Spansk sportspony 10 år

Som i daglig tale kaldes Carlo. Han er en stor 1'er pony vallak. Carlo er sød under opsadling, men vil helst ikke kæles for, når han står i hans boks. Carlo mangler lidt styrke og balance, men han kan gå rigtig flot dressur. Ligeledes springer han med godt overskud. Carlo er aktuelt fuldtidsudlejet.

Hylkegårdens Little Star

21 år

Star er en fyldig 2'er pony på omkring 139 cm, som ikke lader sig mærke af hendes alder. Hun er aktuelt fuldtids udlejet. Star er en meget energisk pony både i spring og dressur. I spring er hun sød til at redde rytteren på en forkert afstand.

Dewie

Hollandsk sportspony 21 år

Dewie er vores nyeste tilføjelse - En hoppe på ca. 143 cm. Hun er en erfaren dame inden for springning og trækker godt på springene. Hun er aktuelt i gang med en genoptræningsperiode efter at have stået stille i længere tid. Vi skal også bruge lidt tid på at lære hende bedre at kende. Hun er sød i al omgang og ikke typen der kigger på noget. Hun er hurtigt faldet til i hendes nye omgivelser.

Walther

Fjordhest 13 år

Walther er en sød og rar fjordhest. Han er en rigtig nussegøj. Walther er blind på hans venstre øje, men det er ikke noget, som generer ham. Walther bliver primært brugt til ridefysioterapi, men går også enkelte nybegynder timer.

Lukas

0 år

Lukas er en sød hest, som til gengæld kan være lidt fræk på stald og fold. Han bliver udelukkende brugt til vores ridefysioterapi.

Freya

Islænder 0 år

Freja er vores islænder hoppe, som går i løsdrift. Hun bliver kun brugt til vores ridefysioterapi.

Thor

0 år

Thor bliver kun brugt til vores ridefysioterapi. Han er en skøn robust vallak.

Arthur

Belgier 0 år

Arthur er rideskolens kæmpe. Men han er ligeså mild, som han er stor. Han bliver udelukkende brugt til ridefysioterapi.